FILMMAKER'S PITCH

Tilmelding er lukket!

Alle deltagere får besked senest 14. september

 

Filmmaker’s Pitch er et nyt initiativ, hvor filmskabere får mulighed for at pitche deres projekt for producere og produktionsselskaber, med henblik på at skabe nye samarbejder og få deres projekt realiseret. 

Filmmaker’s Pitch er for professionelle og semi-professionelle filmfolk, der har et kortfilmprojekt på tegnebrættet, som de gerne vil have hjælp til at udvikle og realisere. Vi vil med Filmmaker’s Pitch gerne skabe bro mellem produktionsselskaberne og filmskaberne, og give mulighed for at nye spændende filmprojekter kan sættes i værk. 

Der bliver udvalgt 6 tilmeldinger, som får mulighed for at pitche deres projekt live til arrangementet d. 9. oktober 2020. Se Facebook-begivenheden her for mere information.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er nogen garanti for at dit projekt bliver realiseret, dette event har udelukkende til formål at åbne døren og skabe kontakt til producere og produktionsselskaber, med henblik på at starte nye samarbejder. 

Hvis du har nogle spørgsmål til Filmmaker’s Pitch eller tilmeldingen er du velkommen til at skriver til os på film@csff.dk 

*Please note that this event will be in danish.

Vi glæder os til at høre om dit projekt.

REGLER OG VILKÅR

Ved tilmelding til Filmmaker’s Pitch tilkendegiver du, at dit projekt er lavet på baggrund af egen idé, eller en idé du har været med til at udvikle.

Du har 10 min. til at fremlægge dit projekt for de deltagende producere og produktionsselskaber.

Alle typer projekter kan tilmeldes, så længe de er indenfor det korte format – kortfilm, webserier mv.

Alle tilmeldinger vil modtage svar d. 14. september.

Hvis dit projekt bliver valgt skal du eller en anden repræsentant fra projektet kunne stille op til arrangementet d. 9. oktober og pitch projektet live.

Arrangementet foregår på dansk og bliver afholdt i København. 

COVID-19

Copenhagen Short Film Festival is following all regulations from Danish health authorities about the spread of COVID-19.
Hand sanitizers will be disposable in all cinemas and the screenings are planned in accordance to the recommendations of social distancing.

If you have any questions or concerns do not hesitate to contact us at info@csff.dk.