Om CSFF

Velkommen til den 6. udgave af Copenhagen ShortFilm Festival!

Vi præsenterer igen en bred vifte af film, hvor vi sammen udforsker den vidunderlige verden af kortfilm. Om du er til gyselig horror, vild animation, eftertænksomme dokumentarer, amerikansk avantgarde eller bare de nyeste talenter inden for genren, så har vi noget for dig. Vi fokuserer på at udforske kortfilmen som sit eget medie og kunstform og vise det bedste fra både nye talenter og gamle banebrydere. Dette år er ingen undtagelse, vi introducerer nye unge stemmer og genforener dig med gamle kendinge fra kortfilmens verden.

Vi er stolte af i år at kunne præsentere en serie af kortfilm af multikunstnere Mariola Brillowskas kortfilm, herunder hendes prisvindende 3D kortfilm ‘Schwarze Welle’.

Dette års program indeholder også en serie med gode gammeldags gys. Filmene er sammensat af filmskaber Michael Panduro, der har finkæmmet de store genrefilmfestivaler for de bedste nutidige gyserkortfilm.

Hvis du er til animation og det absurde, så har vi det helt rigtige program til dig. Med hjælp fra vores gode venner hos VOID International Animation Film Festival har vi fundet nogle af de vildeste, mest fantastiske, farverige, alternative og vanvittige animerede kortfilm til dig.

Ligesom forrige år kigger vi også tilbage og viser film fra nogle af pionererne inden for kunstfilm. Dette år har vi trukket en af de helt store frem, når vi viser en serie af de bedste kortfilm af Stan Brakhage. Kom med og se eller gense nogle af de bedste kortfilm fra den amerikanske avantgarde. Filmene bliver selvfølgelig vist i deres originale format, 16 mm, som Brakhage ville havde insisteret på – og med introduktion af amerikansk avantgarde eksperten Lars Movin.

 

Vi er glade for, at vi igen i år fortsætter det gode samarbejde med Goethe-Institut Dänemark, som hjælper med at gøre festivalen og programmet til en realitet. Stor tak til Det Danske Filminstitut, Cinemateket, Gloria Biograf, Husets Biograf, VOID International Animation Film Festival og Miyu Distribution. En særlig tak skal også lyde til Claudia Marchegiani, Bettina Senff, Jack Stevenson, Claus Löser, Christoph Hochhäusler, Michael Panduro, Mattia Guidarelli, Tobias Lauridsen and Anne Winberg for al deres hjælp med festivalen, og et kæmpe tak til vores grafiske designer Thomas Løj Christensen.

 

Biografer:
Vi afholder visninger i følgende biografer:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.