FIND DIT FILM CREW LIVE

Thursday 07.11.19 / 19:30 (7:30 PM) / Meta Film

I samarbejde med Meta Film og Film & Folk, sætter Copenhagen Short Film Festival et netværksarrangement på benene, hvor filmskabere i København får mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og nye filmprojekter.

Der er rigtig mange filmprojekter og kortfilm der bliver lavet, og takket været grupper som ‘Find dit film crew’, er det blevet meget lettere at finde det rigtige filmhold. Men vi vil gerne tage idéen videre og skabe et netværks-arrangement, hvor du kan møde nye mulige samarbejdspartnere og høre om nye filmprojekter der mangler crewmedlemmer. Derfor vil vi gerne invitere til Find Dit Film Crew Live, der har til formål at samle filmfolk om nye spændende projekter.

Meta Film har været så søde at lægge hus til, og Copenhagen Short Film Festival sørger for forfriskelser. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften torsdag d. 7. november kl. 19:30.

*Please note that this event will be in Danish

Arrangementet bliver delt op i forskellige dele, hvor der vil være mulighed for at netværke, møde nye samarbejdspartnere og høre om nye spændende filmprojekter. I den første del får nogle filmskabere mulighed for at præsentere deres projekt, som de mangler filmcrew til, og i anden del vil være opdelt i runder, hvor man får mulighed for at netværke og høre mere om de forskellige filmprojekter, og nye samarbejdspartnere.

Du kan deltage hvis du:

1) Vil møde nye mennekser, netværke, og finde nye spændende filmprojekter

2) Har et projekt som du mangler et crew til

Hvis du har et projekt, som du mangler crew til og gerne vil præsentere til ‘Find Dit Film Crew Live’, skal du tilmelde dig ved at sende en mail til film@csff.dk, med en projektbeskrivelse, der indeholder: dine kontaktoplysninger, en kort synopsis om filmen, hvor langt du er i processen og hvilke roller du mangler at få udfyldt, inden mandag d. 28. oktober.

FAQ

Hvem må deltage?

Alle der arbejder professionelt med film kan deltage til Find Dit Film Crew Live. 

Hvornår finder arrangementet sted?

Torsdag d. 7. november kl. 19:30 hos Meta Film (Lille Strandstræde 20C, 1254 København)

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det kræver ikke tilmelding at deltage, men hvis du har et projekt som du gerne vil fremlægge til arrangementet, skal du sende en mail til film@csff.dk med en projektbeskrivelse inden mandag d. 28. okt.

Hvor lang tid har jeg til at fremlægge mit projekt?

Det afhænger af hvor mangle projekter der bliver tilmeldt, men omkring 5-7- min., du vil få mere information når du har tilmeldt dit projekt.