PITCH IT!

Saturday 09.11.19 / 12:00 (12 PM) / Meta Film

Copenhagen Short Film Festival afholder i år en pitch konkurrence for unge filmskabere, hvor vinderen får hjælp og rådgivning til at udvikle og realisere sit projekt.

Der vil være 6 pitchere, der alle får 5 min. til at fremlægge deres projekt for vores kompetente jury, som vil vælge en vinder. Pitch It! konkurrencen er skabt for at give unge, med interesse i at lave film, en chance for at udvikle deres talent, prøve mediet af og for at få rådgivning af professionelle filmfolk til at udvikle deres projekt.

Til Pitch It! får du mulighed for at være publikum og høre om nogle af alle de nye projekter der er i udvikling. Arrangementet er gratis, men der er begrænset med pladser.

*Please note that this event will be in Danish

Pitch It! juryen

Isabelle Eklöf_1

Isabella Eklöf

Filminstruktør

Christine Linnea Andersen_1

Christine Linnea Andersen

Head of development meta film

Prami Larsen

Prami Larsen

Direktør Filmværkstedet København

Tusind tak for alle tilmeldingerne

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig Pitch It! konkurrencen længere – deadline for tilmelding var mandag d. 7. oktober kl. 12.

Tusind tak til alle der har tilmeldt deres projekt til vores første udgave af Pitch It!, vi glæder os til at læse alle jeres spændende projekter. Alle tilmeldinger vil få svar mandag d. 21. oktober.