Pitch It!

Har du en god idé til en kortfilm, som du gerne vil have realiseret?

Der er lukket for tilmeldinger til årets Pitch It! konkurrence. Tak for alle tilmeldingerne


Har du en god idé til en kortfilm, som du gerne vil have realiseret?

Vi har åbnet for tilmeldingen til årets Pitch It! konkurrencen, for filmskabere under 27 år, hvor du kan vinde hjælp og rådgivning til at realisere dit filmprojekt.

For at tilmelde dig Pitch It! 2021 skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til os på film@csff.dk, inden deadline mandag d. 13. september kl. 12:00. Herefter bliver der udvalgt 6 ansøgere, der skal pitch deres filmprojekt live foran vores dygtige Pitch It! jury, som vælger årets vinder.

Vinderen modtager hjælp og rådgivning til at realisere sit projekt, som kommer til at bestå af leje af udstyr og brug af Filmværkstedet København faciliteter, samt en konsultationstime med hver af jurymedlemmerne.

*Please note that this event will be in Danish

Pitch It! bliver skabt i samarbejde med Filmværkstedet København, som også stiller udstyr, faciliteter og rådgivning til rådighed til vinderen.

Alle er velkommen til at tilmelde sig Pitch It! men vær opmærksom på at arrangementet finder sted i København og udstyr mv. kan kun lånes fra Filmværkstedet i København.

Pitch It! kommer til at finde sted lørdag d. 9. oktober kl. 12:00, derfor skal du være sikker på at du eller en anden, der er involveret i projektet, kan fremlægge jeres pitch den dag, hvis det bliver udvalgt. 

Hvis du har nogle spørgsmål til Pitch It! eller tilmeldingen, er du velkommen til at skrive til os på film@csff.dk

Vi glæder os til at læse om dit kortfilmprojekt.

Regler og vilkår

Ved tilmelding til Pitch It! tilkendegiver du, at dit pitch er lavet på baggrund af egen idé, eller en idé du har været med til at udvikle.

Hvis dit projekt bliver valgt skal du, eller en anden repræsentant fra projektet, kunne stille op til arrangementet d. 9. oktober og pitche projektet live for juryen.

Dit pitch må max. vare 5 min., hvorefter juryen vil have 5 min. til at stille dig spørgsmål.

Vær opmærksom på at arrangementet bliver afholdt i København, og hvis du vinder vil det kun være muligt at låne udstyr og få rådgivning i København.

PITCH IT! JURY 2020​

Ulla Hæstrup

ULLA HÆSTRUP
Filmkonsulent

Aske_B&W

ASKE BANG
Filminstruktør

Prami_B&W_1080x1080

PRAMI LARSEN
Direktør (Filmværkstedet København)